Waarom design meubels in huis? - maisongrandenl

Waarom design meubels in huis?

Of je er nu van droomt of er serieuze plannen voor hebt: je denkt er vast weleens aan om design meubels in huis te hebben. Er zijn dan ook verschillende redenen om hiervoor te kiezen in huis! Benieuwd wat die redenen precies zijn? We zetten het voor je op een rijtje.

Uitstekende kwaliteit

De grootste reden om voor design meubelen te kiezen: je haalt ware kwaliteit in huis. Dit maakt het de investering dan ook waard. Er is veel liefde en aandacht gestoken in het ontwerpen van de meubels. Dat zie je bijvoorbeeld in de hoekbank Berlin. Een stijlvolle keuze voor het interieur. Een  Berlin hoekbank wordt in Nederland geproduceerd van begin tot eind. Er worden duurzame materialen gebruikt, wat dit ook tot een verstandige keuze maakt.

Unieke inrichting

Houd je van een unieke inrichting in huis? Dan zit je ook zeker goed met design meubels. Ze zien er vaak namelijk heel anders uit dan de doorsnee meubels, die al zoveel mensen in huis hebben staan. Ideaal als je naar iets bijzonders op zoek bent. Neem nu de hoekbank, met duidelijke en opvallende vormen. Ook de details zijn uniek, zoals de afritsbare bekleding en speciale kleuren. Design meubels kennen vaak bijzondere details, en vallen op in hun unieke karakter.

Tijdloos design in huis

Hoewel we het hierboven hadden over dat unieke karakter, kies je met design tegelijkertijd voor een tijdloze uitstraling. Er zijn jaarlijks weer verschillende trends in de interieurwereld. Dit zie je dan ook terug in de reguliere woonwinkels. Bij design meubels is het echter vaak het geval dat er niet wordt geluisterd naar deze trends, met de reden dat ze ook weer snel overvliegen. De gedachte is dat je beter voor een tijdloos ontwerp kunt kiezen, waar je zo lang mogelijk plezier aan beleeft. Het is de kunst om de meubels op zo’n manier te ontwerpen dat ze er over tien jaar nog altijd even fraai en eigentijds uitzien – terwijl ze tegelijkertijd uniek en opvallend zijn.

Comfortabele meubels

Het is niet altijd het geval, maar als je de juiste keuzes maakt, kun je er zeker van spreken: design meubels kunnen erg comfortabel zijn. Zo worden er luxe stoffen gebruikt, bij bijvoorbeeld banken en stoelen. Dat merk je. Verder wordt er goed nagedacht over de inrichting van het zitvlak en de leuningen, wat maakt dat je een goede houding kunt aannemen.

Service bij de aanschaf
Als je een stukje service wenselijk vindt bij de aanschaf van nieuwe meubels, is dat tevens een reden om voor design te kiezen. Een uitmuntende service is hierbij namelijk de standaard. Dat maakt een belangrijk verschil tussen reguliere woonwinkels en woonwinkels waar design meubels worden verkocht. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om naar je specifieke wensen en eisen te luisteren. Mocht je toch nog wat langer twijfelen, dan is daar de ruimte voor: er is namelijk niet zo gauw de kans dat het direct is uitverkocht. Dit maakt het kopen van de meubels tot een ontspannen bezigheid, wat uiteraard ook bijdraagt aan het stuk plezier dat erbij komt kijken.

Terug naar blog